+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Roksan amps.

  1. #1
    Join Date: Aug 2012

    Location: North East

    Posts: 3,401
    I'm Roger.

    Default Roksan amps.

    Just out of interest does anyone know if Roksan amps are manufactured in the UK or China?

  2. #2
    Join Date: Jan 2009

    Location: Essex

    Posts: 26,355
    I'm openingabottleofwine.

    Default

    Quote Originally Posted by Floyddroid View Post
    Just out of interest does anyone know if Roksan amps are manufactured in the UK or China?
    According to this, they are: https://en.wikipedia.org/wiki/Roksan, but in 2016 they were acquired by Monitor Audio, which however still remains a British owned and run company.
    Barry

  3. #3
    Join Date: Nov 2014

    Location: Caterham,Surrey

    Posts: 61
    I'm Stewart.

    Default

    I have recently bought a Roksan K3 amp & it says 'Made in Britain' on the box. I don't know if this applies to all their products.

  4. #4
    Join Date: Aug 2012

    Location: North East

    Posts: 3,401
    I'm Roger.

    Default

    Quote Originally Posted by legb4rsk View Post
    I have recently bought a Roksan K3 amp & it says 'Made in Britain' on the box. I don't know if this applies to all their products.
    What kind of sonic sgnature does your K3 have. Smooth or bright and breezy?

  5. #5
    Join Date: Nov 2011

    Location: Wakefield west yorkshire

    Posts: 1,759
    I'm James.

    Default

    My k3 power amp says made in Britain,lovely amp
    novafidelity x40 music server/pre/dac, roksan k3 power amp, Dali spektor 1, van damme interconnects and speaker cable, Anthony Gallo A'diva speakers

  6. #6
    Join Date: Aug 2012

    Location: North East

    Posts: 3,401
    I'm Roger.

    Default

    Thanks for that guys.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •