+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 32 of 32

Thread: Nobsound 300b Monoblocks - HELP NEEDED!

  1. #31
    Join Date: Nov 2010

    Location: Yorkshire

    Posts: 8,670
    I'm Andrew.

    Default

    Quote Originally Posted by Lawrence001 View Post
    When you say they should have worked from the beginning, you did start off by plugging in a source and pre and playing some music didn't you? As you only mention running then with no input and you can't judge a valve amp that way as it's not designed to be used with no input.
    Yes, of course, I don't make a habit of just plugging a single monoblock into a speaker and listening to it all night.
    SS
    CD Teac VRDS25X(Audiotuned) DAC Caiman SEG+15V PSU+Dorado DECK 1210 Mat Crystal Audio Mods MN Base/Bearing/Platter+Ebony armboard Feet Isonoe/Ebony PSU Paul Hynes SR7EHD-27XL/DCSXL Ag DC lead/3 Stage Regs/Recap PCB+No Pitch/Strobe/Light ARM SME V(Kondo Ag Rewire&Tags) MC Cadenza Black FGS CABLES Arm Yannis SPD-4 IC Yannis 222 Litz+Ag bullets Power WAR PRE ATC SCA2 SPEAKERS ATC 50ASL STANDS Atacama PHONO Sugden Masterclass PA4 SUT Ortofon ST80SE POWER PSAudio P10

    VALVE
    PRE
    Croft Epoch(Modified) AMP Sondex S100 (Modified) SPEAKERS Tannoy 15"MG+RFC Warwick cabs+ Reference XO DECKS Garrard301/401 (Bastin) Mat Teunto Bearings 301/401(Bastin) Plinth Moldovan/Bastin Arms 3009/3012(Ikeda Ag wired) SME V 12 PSU Eagle+Tachometer MC Ag Meister v2 / Royall N SPU's CABLES Arm Yannis 420.5 Litz+ Speaker 10mm Cu + WBT-0681 Ag IC Oyaide FTVS-510 AgWBT 0110Ag Phonostage Paradise(4 Box Modded) / EAR 834 Clone (modded)

    www.facebook.com/wakefieldaudio



  2. #32
    Join Date: Jun 2015

    Location: London/Durham

    Posts: 5,092
    I'm Lawrence.

    Default

    Ok it's just the only two statements referring to hum are these:

    "The amps exhibit no hum from the Tx when fired up but as hum like a complete bugger when you attach them to a passive speaker, this is with no pre-amp connected."

    "just attached the speaker cable from the speaker to the amp. No other cables. I've just tried powering up from the wall socket and still same old hum"

    Personally I'd expect them to hum a bit connected as you describe, from my own experience with valve amps. At no point do you refer to any hum when they are connected into the full system and playing music. So I'm just asking if they also hum in that situation?

+ Reply to Thread
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •