+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: FS: Raspberry Pi 3+ - Allo Boss 1.2 - Isolator & 2x LPSU

  1. #11
    Join Date: Sep 2020

    Location: Bristol, UK

    Posts: 28
    I'm Geoffrey.

    Default

    Thanks John,

    Size is fine. Could you also confirm the max output (amps) - presumably these are Chinese?

    Regards,
    Geoff

  2. #12
    Join Date: Mar 2019

    Location: West sussex UK

    Posts: 31
    I'm Richard.

    Default streaming

    Will this set up get me up and running for streaming.

  3. #13
    Join Date: Dec 2017

    Location: Manchester

    Posts: 355
    I'm John.

    Default

    https://flic.kr/p/2kGLBLC
    https://www.flickr.com/photos/368903...posted-public/

    Couple of links to photos here. It seems like the voltage is adjustable looking at the control on the back. Also after taking the cover off the inside of the power socket seems to say 6 amps. Not sure if that is what you are looking for Geoff?

    Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

  4. #14
    Join Date: Sep 2020

    Location: Bristol, UK

    Posts: 28
    I'm Geoffrey.

    Default

    Thanks for taking the trouble to provide this info. However, I think that this is a bit ‘over the top’ for me at the moment. So I’m saying no to the purchase. I think that I’ll probably go for something like the iFi iPower at this time - maybe advance to something more ‘sophisticated’ later.

    Thanks again,
    Geoff

  5. #15
    Join Date: Dec 2017

    Location: Manchester

    Posts: 355
    I'm John.

    Default

    Quote Originally Posted by Geoffrey Stevens View Post
    Thanks for taking the trouble to provide this info. However, I think that this is a bit ‘over the top’ for me at the moment. So I’m saying no to the purchase. I think that I’ll probably go for something like the iFi iPower at this time - maybe advance to something more ‘sophisticated’ later.

    Thanks again,
    Geoff
    No problem Geoff.

    Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

  6. #16
    Join Date: Dec 2017

    Location: Manchester

    Posts: 355
    I'm John.

    Default

    Quote Originally Posted by richmain View Post
    Will this set up get me up and running for streaming.
    Yes this will set you up for streaming. I used it with an ethernet cable, and Moode software via the Upnp app.

    Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

  7. #17
    Join Date: Mar 2019

    Location: West sussex UK

    Posts: 31
    I'm Richard.

    Default

    Thanks for that,i need to think about it,as i only want to hear albums to see what they are like before i buy the vinyl copy.brought to many over the last few yrs.that have been disappointing.

  8. #18
    Join Date: Dec 2017

    Location: Manchester

    Posts: 355
    I'm John.

    Default

    Bump

    Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

  9. #19
    Join Date: Dec 2017

    Location: Manchester

    Posts: 355
    I'm John.

    Default

    Now sold.

    Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •