+ Reply to Thread
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 42

Thread: Issue with subscription.

  1. #21
    Join Date: Mar 2019

    Location: New Jersey, USA

    Posts: 128
    I'm Leo.

    Default

    Just tried notification though control panel, that is also not working.

  2. #22
    Join Date: Mar 2019

    Location: New Jersey, USA

    Posts: 128
    I'm Leo.

    Default

    Is there something else you guys can look at? Subscriptions still not working for me.

  3. #23
    Join Date: Jun 2015

    Location: London/Durham

    Posts: 3,034
    I'm Lawrence.

    Default

    My email alerts stopped a few months ago, they were/are still set up on Tapatalk.

    Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

  4. #24
    Join Date: Feb 2013

    Location: W Lothian

    Posts: 58,217
    I'm Grant.

    Default

    My subscriptions still come through immediately. I will try a new one and see if it works
    Regards,
    Grant .... ؠ

    I've said it before and I'll say it again: democracy simply-doesn't-work
    .... ..... ...... ...... ................... ..... ..... ..... ..... .....
    OPPO BDP-103D DARBEE - JBE SERIES 3/B&O SP1/PROJECT PHONOBOX DS2 USB - QUAD VENA 2 - IFI PURIFIER 2/TWIN PRO MONOBLOCK POWER AMPLIFIERS - LEAF HD BLUETOOTH - OPPO PM-3 PLANAR, SONY H900 & NURAPHONE HEADPHONES - ZBOOK/ IFI SILENCER/WIN10 PRO/AUDIRVANA 3 PLUS/TIDAL - SMSL M6 DAC & IFI SILENCER - RPI 3+, DIGIONE HAT/VOLUMIO2 - FULL RANGE TWIN TELEFUNKEN SPEAKERS - CABLE INC CHORD, MOGAMI, SUPRA & WIREWORLD

    **Men are not punished for their sins, but by them**
    ***SMILE, BE HAPPY***

  5. #25
    Join Date: Feb 2013

    Location: W Lothian

    Posts: 58,217
    I'm Grant.

    Default

    One thing, did you click add subscription at bottom after selecting immediate email?

    someone could post here I will see if i get a message
    Regards,
    Grant .... ؠ

    I've said it before and I'll say it again: democracy simply-doesn't-work
    .... ..... ...... ...... ................... ..... ..... ..... ..... .....
    OPPO BDP-103D DARBEE - JBE SERIES 3/B&O SP1/PROJECT PHONOBOX DS2 USB - QUAD VENA 2 - IFI PURIFIER 2/TWIN PRO MONOBLOCK POWER AMPLIFIERS - LEAF HD BLUETOOTH - OPPO PM-3 PLANAR, SONY H900 & NURAPHONE HEADPHONES - ZBOOK/ IFI SILENCER/WIN10 PRO/AUDIRVANA 3 PLUS/TIDAL - SMSL M6 DAC & IFI SILENCER - RPI 3+, DIGIONE HAT/VOLUMIO2 - FULL RANGE TWIN TELEFUNKEN SPEAKERS - CABLE INC CHORD, MOGAMI, SUPRA & WIREWORLD

    **Men are not punished for their sins, but by them**
    ***SMILE, BE HAPPY***

  6. #26
    Join Date: Mar 2017

    Location: London N2

    Posts: 1,578
    I'm Edward.

    Default

    Often I'm not alerted to new posts in a thread even when I have recently visited that thread.

    On some other threads I get notified on every post.

    I've tried to see if a pattern of some sort but nothing obvious.

    Tapatalk is a useful backstop (sorry for using a swear word), but even that is not fully reliable.

    Tech huh!
    Main: Tidal/Roon > MiniITX > Metrum Hex > LDR > either Radford STA25 V or Trilogy 968 > Tannoy (Eaton or Berkeley).
    2nd: Tidal/Roon > Roopio on Pi > Chevron Paradox > Firebottle Buffer > Sugden Masterclass IA-4 > Kudos Cardea


  7. #27
    Join Date: Feb 2013

    Location: W Lothian

    Posts: 58,217
    I'm Grant.

    Default

    Quote Originally Posted by Edward View Post
    Often I'm not alerted to new posts in a thread even when I have recently visited that thread.

    On some other threads I get notified on every post.

    I've tried to see if a pattern of some sort but nothing obvious.

    Tapatalk is a useful backstop (sorry for using a swear word), but even that is not fully reliable.

    Tech huh!
    Well I got notified immediately by email so system is working
    Regards,
    Grant .... ؠ

    I've said it before and I'll say it again: democracy simply-doesn't-work
    .... ..... ...... ...... ................... ..... ..... ..... ..... .....
    OPPO BDP-103D DARBEE - JBE SERIES 3/B&O SP1/PROJECT PHONOBOX DS2 USB - QUAD VENA 2 - IFI PURIFIER 2/TWIN PRO MONOBLOCK POWER AMPLIFIERS - LEAF HD BLUETOOTH - OPPO PM-3 PLANAR, SONY H900 & NURAPHONE HEADPHONES - ZBOOK/ IFI SILENCER/WIN10 PRO/AUDIRVANA 3 PLUS/TIDAL - SMSL M6 DAC & IFI SILENCER - RPI 3+, DIGIONE HAT/VOLUMIO2 - FULL RANGE TWIN TELEFUNKEN SPEAKERS - CABLE INC CHORD, MOGAMI, SUPRA & WIREWORLD

    **Men are not punished for their sins, but by them**
    ***SMILE, BE HAPPY***

  8. #28
    Join Date: Mar 2019

    Location: New Jersey, USA

    Posts: 128
    I'm Leo.

    Default

    I have tried all settings I could think of nothing is working.

    Maybe I am missing something, can somebody provide a step by step on how to get them setup correctly. Maybe I missed something, but seems pretty straight forward to me.

    I have tried both by email and through control panel.

  9. #29
    Join Date: Apr 2012

    Location: Southall, West London

    Posts: 41,100
    I'm Geoff.

    Default

    Browser issue?
    "when common sense, logic and plausibility are excluded. All that remain are foolishness and lies"

  10. #30
    Join Date: Mar 2019

    Location: New Jersey, USA

    Posts: 128
    I'm Leo.

    Default

    I have tried 2 different browsers, also my phone.

+ Reply to Thread
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast



 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •