+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Maintaining Log In

  1. #1
    Join Date: Jun 2018

    Location: Mildenhall, Suffolk

    Posts: 36
    I'm John.

    Default Maintaining Log In

    I've had a few glitches when writing a New Thread or replying to a Thread, where I have been logged out and after having re-logged back on I have lost the mail.
    The same has happened to PM's but when re-logged the mail was salvaged.
    Any thoughts on how this is happening.

  2. #2
    Join Date: Apr 2012

    Location: Southall, West London

    Posts: 36,211
    I'm Geoff.

    Default

    Are you logging out after each visit?

  3. #3
    Join Date: May 2008

    Location: Bristol, UK

    Posts: 9,869
    I'm Nick.

    Default

    Iím guessing your browser is clearing cookies when you close it down or you havenít ticked the Ďkeep me logged iní box when you log in.

    Can you check that your browser is set to store cookies etc?
    Nick
    My system...


    Follow AOS on Twitter: @AoS_Forum

  4. #4
    Join Date: Jun 2018

    Location: Mildenhall, Suffolk

    Posts: 36
    I'm John.

    Default

    I just usually X out back to Google Home Page.
    My experience is , I log in write a Thread and when submitting, I get sent to log in, when re- logged on the written thread has gone.
    A email reply has been recovered under the conditions.

  5. #5
    Join Date: May 2008

    Location: Bristol, UK

    Posts: 9,869
    I'm Nick.

    Default

    I really sounds like you are not logging in before posting, and not ticking the Ďkeep me logged iní box when you do. Check you do that and and see how you get on.
    Nick
    My system...


    Follow AOS on Twitter: @AoS_Forum

+ Reply to Thread



 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •