+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Turntable --> NAD PP3 RIAA --> caiman

  1. #1
    Join Date: Oct 2009

    Location: Gisebo, Sweden

    Posts: 12

    Default Turntable --> NAD PP3 RIAA --> caiman

    I am using the caiman as a preamp for my ROTEL RB-1552 power amp. My main music source is my htpc but sometimes I'm in the mood for some old vinyl. What do u guys think about Turntable-->RCA-->NAD PP3 RIAA -->USB-->caiman?
    I don't know if its possible to accomplish this streaming. Anybody know?

  2. #2
    Join Date: Nov 2008

    Location: Valley of the Hazels

    Posts: 9,029
    I'm AMusicFanNotAnAudiophile.

    Default

    You can use the NAD PP3 RIAA to record your records to HD, but that's as far as it goes.

    Direct connection to the Caiman ? I'm afraid not.

    Chris

  3. #3
    Join Date: May 2008

    Location: Lancaster(-ish), UK

    Posts: 16,962
    I'm ChrisB.

    Default

    You need an A to D converter

  4. #4
    Join Date: Oct 2009

    Location: Gisebo, Sweden

    Posts: 12

    Default

    I was afraid so. Any other suggestions? I would not like to bay a pre amp just for my planer 3.

  5. #5
    Join Date: Oct 2009

    Location: Gisebo, Sweden

    Posts: 12

    Default

    Quote Originally Posted by The Grand Wazoo View Post
    You need an A to D converter
    can you recommend someone zappa man?

  6. #6
    Join Date: Nov 2008

    Location: Valley of the Hazels

    Posts: 9,029
    I'm AMusicFanNotAnAudiophile.

    Default

    Quote Originally Posted by Gentle Giant View Post
    I was afraid so. Any other suggestions? I would not like to bay a pre amp just for my planer 3.
    Without wishing to come across as flippant, I suggest getting to grips with a recording software package.

    That way you will be able to record and edit your vinyl for HD access.

    Chris

  7. #7
    Join Date: Oct 2009

    Location: Gisebo, Sweden

    Posts: 12

    Default

    Quote Originally Posted by Stratmangler View Post
    Without wishing to come across as flippant, I suggest getting to grips with a recording software package.

    That way you will be able to record and edit your vinyl for HD access.

    Chris
    I think I will My dream would be a Standac named crocodilus with 1 analogue input and a remote.

  8. #8
    Join Date: Nov 2008

    Location: Valley of the Hazels

    Posts: 9,029
    I'm AMusicFanNotAnAudiophile.

    Default

    Quote Originally Posted by Gentle Giant View Post
    My dream would be a Standac named crocodilus with 1 analogue input and a remote.
    You and a number of others too - just look at the members here posting similar requests.

    Chris

  9. #9
    Join Date: Sep 2009

    Location: France

    Posts: 3,212
    I'm notAlone.

    Default

    How about a passive preamp with two inputs ?
    (like an OBH-22 http://www.creekaudio.com/products/obh22.php - it has a remote)
    Dimitri.

    In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
    George Orwell

  10. #10
    Join Date: Oct 2009

    Location: Gisebo, Sweden

    Posts: 12

    Default

    Quote Originally Posted by Themis View Post
    How about a passive preamp with two inputs ?
    (like an OBH-22 http://www.creekaudio.com/products/obh22.php - it has a remote)
    I like

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •