+ Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 43 of 43

Thread: Radford TT100 - the saga begins...?

  1. #41
    Join Date: Oct 2016

    Location: London

    Posts: 41
    I'm David.

    Default

    Quote Originally Posted by nickbaba View Post
    So... there is news, and it's not all bad!
    The scariest part was that apparently the power supply board had come completely loose inside and could have shorted 600v into the metal case if it were plugged in...

    Anyway David gradually introduced voltage up to full power and all went well - he even said it doesn't sound too bad... at least for a first test.

    So things are looking very hopeful.
    Nick's post is spot on in that the sound quality is very promising. A lot of lazy bass power and dynamics evident but the valves were new so it would be unfair to judge the remainder of the frequency range too critically. But in addition to the loose /Blue Tack mounted high voltage components the earth wire in the plug had come adrift, so any short could have resulted in a live chassis. And 600v could be fatal........

  2. #42
    Join Date: Oct 2016

    Location: London

    Posts: 41
    I'm David.

    Default

    Quote Originally Posted by Primalsea View Post
    ....... just had a few issues due to age and a bit of bodging, but don’t we all!
    !!!!!!!

  3. #43
    Join Date: Sep 2012

    Location: London

    Posts: 259
    I'm Nick.

    Default

    the earth wire in the plug had come adrift, so any short could have resulted in a live chassis. And 600v could be fatal........
    We can definitely say it was in a shocking state

+ Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345



 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •