+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Problem with Leak Stereo 30 Plus - Left Channel

  1. #21
    Join Date: Oct 2012

    Location: The Black Country

    Posts: 4,121
    I'm Alan.

    Default

    Any idea what the value of the inductor is? I have a bit of a stock so you would be welcome to a couple if they are the right value.

    Loving the avatar

  2. #22
    Join Date: Jun 2015

    Location: London

    Posts: 47
    I'm Peter.

    Default

    Quote Originally Posted by Firebottle View Post
    Any idea what the value of the inductor is? I have a bit of a stock so you would be welcome to a couple if they are the right value.
    I have a schematic of the preamp board (S 70 PR) but cannot find the values associated with each of the components. Ill dig a little more and if I come up with the values Ill get in touch.

    Quote Originally Posted by Firebottle View Post
    Loving the avatar
    Thanks, when I saw the pic first it took me right back to my early teens. Funny enough the memory was probably listening to my fathers hifi including a Leak Stereo 70 amp when I really got hooked!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Source: Thorens 125 Mk1 with SME 3009 Mk2, Arcam CD72, Squeezebox Duet
    Amplification: Classic No 9 Pre, Quad 303 Power, Angle Audio Reference 1 Phono
    Loudspeakers: Klipsch H700, JR149
    Cables/stands: Currently a mess
    Other: Beresford Caiman Mk2

  3. #23
    Join Date: Oct 2017

    Location: West Wales

    Posts: 43
    I'm Alan.

    Default

    Glad you have it sorted.

    According to the circuit diagram the inductor L1 is 10mH. (http://www.angelfire.com/sd/paulkemble/sound7h.html)

  4. #24
    Join Date: Oct 2012

    Location: The Black Country

    Posts: 4,121
    I'm Alan.

    Default

    Sorry to say but I haven't got any 10mH.

  5. #25
    Join Date: Jun 2015

    Location: London

    Posts: 47
    I'm Peter.

    Default

    Quote Originally Posted by snowman_al View Post

    According to the circuit diagram the inductor L1 is 10mH. (http://www.angelfire.com/sd/paulkemble/sound7h.html)
    Thanks. A little lazy of me. There it is sitting in the middle of the diagram.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Source: Thorens 125 Mk1 with SME 3009 Mk2, Arcam CD72, Squeezebox Duet
    Amplification: Classic No 9 Pre, Quad 303 Power, Angle Audio Reference 1 Phono
    Loudspeakers: Klipsch H700, JR149
    Cables/stands: Currently a mess
    Other: Beresford Caiman Mk2

+ Reply to Thread
Page 3 of 3 FirstFirst 123



 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •