+ Reply to Thread
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 47

Thread: Mac Dac again , HELP !!!!!!!!!

  1. #21
    Join Date: May 2012

    Location: Dagenham Essex

    Posts: 7,971
    I'm I'mteachingmarcotheartofpishanto.

    Default

    Quote Originally Posted by Stratmangler View Post
    How do you select USB input on the DAC?

    It has a button on the front that cycles through USB / coaxial / optical
    Music , fills the gaps between silence !

    TAT Sale post Leader " Marcos Mentor "

    Also a pishanto specialist confirmed by Head Daftee

    Real name " Allen " or "Zoomer Nut”, “Numpty Napper”.

    ±± KEEP IT REEL

  2. #22
    Join Date: Nov 2008

    Location: Valley of the Hazels

    Posts: 8,389
    I'm AMusicFanNotAnAudiophile.

    Default

    OK, so your DAC has the power light on.
    Have you tried cycling round the inputs?
    Chris



    Once we've made sense of our world, we wanna go fuck up everybody else's because his or her truth doesn't match mine. But this is the problem. Truth is individual calculation. Which means because we all have different perspectives, there isn't one singular truth, is there?

  3. #23
    Join Date: May 2012

    Location: Dagenham Essex

    Posts: 7,971
    I'm I'mteachingmarcotheartofpishanto.

    Default

    Quote Originally Posted by Stratmangler View Post
    OK, so your DAC has the power light on.
    Have you tried cycling round the inputs?
    Yes done that
    Music , fills the gaps between silence !

    TAT Sale post Leader " Marcos Mentor "

    Also a pishanto specialist confirmed by Head Daftee

    Real name " Allen " or "Zoomer Nut”, “Numpty Napper”.

    ±± KEEP IT REEL

  4. #24
    Join Date: May 2016

    Location: Gloucestershire

    Posts: 186
    I'm John.

    Default

    Al, you might try a restart on your Mac, or running the file permissions repairs and/or verify disc in the Disc Utility app located in your Utilities folder.
    Cambridge CXC transport > Beresford Caiman SEG > Lehmann Linear HPA > Sennheiser HD 700

  5. #25
    Join Date: Nov 2008

    Location: Valley of the Hazels

    Posts: 8,389
    I'm AMusicFanNotAnAudiophile.

    Default

    Do you get any sound if you connect a CDP to either of the other two inputs?
    Chris



    Once we've made sense of our world, we wanna go fuck up everybody else's because his or her truth doesn't match mine. But this is the problem. Truth is individual calculation. Which means because we all have different perspectives, there isn't one singular truth, is there?

  6. #26
    Join Date: Feb 2012

    Location: Somewhere in Lancashire...!

    Posts: 717
    I'm Dan.

    Default

    As someone has already said; when you go into System Preferences and then Sound; what does the output say?

    For example; this is how mine looks with an optical connection to my active speakers:



    So screenshot yours and show us what it's stating
    Living room: Music via iTunes or internet radio/Airplay > ATV3 > NAD D7050 > Neat Motive 3s on Partington Dreadnought (with atabites) stands & Chord cables ///
    Office desktop: Music via iTunes / 2012 i7 Mac Mini - Presonus AudioBox iOne interface > JBL LSR308s on RoXdon isolation pads

  7. #27
    Join Date: Feb 2011

    Location: glasgow

    Posts: 2,195
    I'm tony.

    Default

    Any joy yet AL?

  8. #28
    Join Date: May 2012

    Location: Dagenham Essex

    Posts: 7,971
    I'm I'mteachingmarcotheartofpishanto.

    Default

    Quote Originally Posted by wee tee cee View Post
    Any joy yet AL?

    No , I'm now looking for my 5lb club hammer
    Music , fills the gaps between silence !

    TAT Sale post Leader " Marcos Mentor "

    Also a pishanto specialist confirmed by Head Daftee

    Real name " Allen " or "Zoomer Nut”, “Numpty Napper”.

    ±± KEEP IT REEL

  9. #29
    Join Date: Sep 2017

    Location: Northampton

    Posts: 177
    I'm Chris.

    Default

    This should be their support address: support@starting-point-systems.com

    Lovers of analogue can also write to them (or send a fax!)



  10. #30
    Join Date: Mar 2017

    Location: London N2

    Posts: 823
    I'm Edward.

    Default

    Perhaps one of the regulars here who has a mac and a dac can remote desktop to your system (via say Teamviewer) to see if something amiss on your mac? I find usually it is something simple/obvious but needs fresh eyes to see. I would offer but I'm a windoze user.

    I assume the DAC does work with a different input? Such as from a CD player?

    I find a club hammer only offers partial respite.
    Source: Tidal/Roon
    DAC: Metrum HEX NOS

    Amp: Sugden Masterclass 2018 spec, Radford Revival STA25,
    Speakers:, Tannoy Eaton


+ Reply to Thread
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast



 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •