+ Reply to Thread
Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 124

Thread: Wtd Faulty/broken amps/other audio equipment

  1. #11
    Join Date: Jan 2011

    Location: manchester

    Posts: 154
    I'm chris.

    Default

    Bump

  2. #12
    Join Date: Mar 2012

    Location: Worcestershire

    Posts: 408
    I'm Paul.

    Default

    I have a Sage Audio supermodel 2 power amp. 250w. Available for spares or repair.





    Last edited by Monty; 03-03-2017 at 13:20.

  3. #13
    Join Date: Mar 2016

    Location: Barnet, london UK

    Posts: 808
    I'm Adam.

    Default

    Hi Chris, you asked me what the model number was on the Rotel freebie I offered....then no reply?!

    Quote Originally Posted by WESTLOWER View Post
    RA 311
    "lack of passion is fatal"
    Gerrard 401, classic hifi hammertone, Russ Collinson plinth / Tenuto Gun Metal Turntable Mat / SME 3012 J7 Rewired / audio-technica ATP-12T - phonomac modified / Ortofon Vintage SPU GE /Shure M3D /DV XX2Mk2 / The Cartridge Man Music Master with isolator / Miyajima Zero B 0.7mil Mono / Vintage GE VRII Mono / WAD 300b Power modded, TJ Mesh Plate Valves / David Coe AD Audio 'Satchmo' Pre & Phono / Hashimoto HM-7 SUT / Tannoy 12" MGs in RFC Custom Rutland Cabinets with RFC Custom Crossovers / Speaker Cables: Duelund DCA16GA Tinned Copper / SW1X Audio Design USB-SPdif / SW1X Audio Design DAC 1 Signature / Interconnects: Duelund DCA20GA home brew /SW1X Audio SPDIF AERO 6 / Synology NAS Drive / Roon / Tidal HiFi / Mains Power Conditioner

  4. #14
    Join Date: Jan 2011

    Location: manchester

    Posts: 154
    I'm chris.

    Default

    Hi Westlover,

    Sorry thought I'd replied to you, Pm'ed

  5. #15
    Join Date: Jan 2011

    Location: manchester

    Posts: 154
    I'm chris.

    Default

    Quote Originally Posted by Monty View Post
    I have a Sage Audio supermodel 2 power amp. 250w. Available for spares or repair.
    Hi Monty, thanks for the offer, let me look into it.

  6. #16
    Join Date: Jan 2011

    Location: manchester

    Posts: 154
    I'm chris.

    Default

    Hi Monty, are the circuit boards potted on this amp? I.e covered in black epoxy like substance?

  7. #17
    Join Date: Mar 2012

    Location: Worcestershire

    Posts: 408
    I'm Paul.

    Default

    Quote Originally Posted by reddish75 View Post
    Hi Monty, are the circuit boards potted on this amp? I.e covered in black epoxy like substance?
    I don't know, the side sections (amplifier modules) bolt onto the centre casing. I can't see anything inside the case.

    It will require someone who knows how the things come apart and so on.

  8. #18
    Join Date: Jan 2011

    Location: manchester

    Posts: 154
    I'm chris.

    Default

    How much do you want for it?

  9. #19
    Join Date: Jan 2011

    Location: manchester

    Posts: 154
    I'm chris.

    Default

    Bump

  10. #20
    Join Date: Nov 2014

    Location: Leicestershire

    Posts: 177
    I'm Mark.

    Default

    I have a Grant G50A Power Amp. Was working great when I stashed it in the loft about 10 years ago. Fired it up a few weeks ago, it went pfzzfsst - blew its HT fuses - no idea what's wrong...

    Stay Away From the Guard Rails!

+ Reply to Thread
Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast



 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •