+ Reply to Thread
Page 40 of 45 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast
Results 391 to 400 of 442

Thread: The ALLO Audio music steamer - Pic heavy review

  1. #391
    Join Date: Sep 2009

    Location: Derbyshire

    Posts: 7,346
    I'm Josie.

    Default

    Lol... Cool. 😀

    Sent from my 9001X using Tapatalk
    Preamplifier: Croft Epoch Elite - Dual external PSU & Upgrades
    Amplifier: Tube Distinctions Copper Amp No. 5 using KT150's
    Digital: Raspberry Pi & ALLO Piano DAC & KALI - IQAudio DAC with SBooster Linear BOBW PSU & Trio DP700 CDP
    Turntable: Thorens TD124 MkII - Schopper refurbished
    Tonearm: SME 3009 S2 None Improved - Audio Origami modified
    Cartridge: Ortofon SPU GT
    Speakers: 15" Tannoy Monitor Golds in Lockwood Majors with Tannoyista Spec 3 crossovers
    Cables/Mains: Mark Grant Black Series mains cables & 6-Way power bar
    Cables/IC's: Mark Grant HDX1 Pure Copper + Custom made Silver/Gold interconnects
    Mains Other: Tube Distinctions/Mark Grant 'The Power Works' Digital noise mains power filter TD2414-MG - Nick Gorham DC Blocker unit constructed by Mark Grant

  2. #392
    Join Date: Apr 2008

    Location: Cheltenham U.K

    Posts: 333
    I'm John.

    Default

    Quote Originally Posted by The Black Adder View Post
    Today I've received the Isolator so watch this space for a review.
    I'll be interested in your observations. I'm using the Iancanada RPi Isolator from a group buy on diyAudio.

  3. #393
    Join Date: Sep 2009

    Location: Derbyshire

    Posts: 7,346
    I'm Josie.

    Default

    Ah.. Interesting. I just need a Psu for it. All the ones I have are either below or above 3a 😠

    Sent from my 9001X using Tapatalk
    Preamplifier: Croft Epoch Elite - Dual external PSU & Upgrades
    Amplifier: Tube Distinctions Copper Amp No. 5 using KT150's
    Digital: Raspberry Pi & ALLO Piano DAC & KALI - IQAudio DAC with SBooster Linear BOBW PSU & Trio DP700 CDP
    Turntable: Thorens TD124 MkII - Schopper refurbished
    Tonearm: SME 3009 S2 None Improved - Audio Origami modified
    Cartridge: Ortofon SPU GT
    Speakers: 15" Tannoy Monitor Golds in Lockwood Majors with Tannoyista Spec 3 crossovers
    Cables/Mains: Mark Grant Black Series mains cables & 6-Way power bar
    Cables/IC's: Mark Grant HDX1 Pure Copper + Custom made Silver/Gold interconnects
    Mains Other: Tube Distinctions/Mark Grant 'The Power Works' Digital noise mains power filter TD2414-MG - Nick Gorham DC Blocker unit constructed by Mark Grant

  4. #394
    Join Date: Apr 2008

    Location: Cheltenham U.K

    Posts: 333
    I'm John.

    Default

    Quote Originally Posted by The Black Adder View Post
    Ah.. Interesting. I just need a Psu for it. All the ones I have are either below or above 3a ��

    Sent from my 9001X using Tapatalk
    More than 3A would be fine as long as it's 6-15V.

  5. #395
    Join Date: Sep 2009

    Location: Derbyshire

    Posts: 7,346
    I'm Josie.

    Default

    Quote Originally Posted by jonners View Post
    More than 3A would be fine as long as it's 6-15V.
    Ah.. Righto. Thanks 😀

    Sent from my 9001X using Tapatalk
    Preamplifier: Croft Epoch Elite - Dual external PSU & Upgrades
    Amplifier: Tube Distinctions Copper Amp No. 5 using KT150's
    Digital: Raspberry Pi & ALLO Piano DAC & KALI - IQAudio DAC with SBooster Linear BOBW PSU & Trio DP700 CDP
    Turntable: Thorens TD124 MkII - Schopper refurbished
    Tonearm: SME 3009 S2 None Improved - Audio Origami modified
    Cartridge: Ortofon SPU GT
    Speakers: 15" Tannoy Monitor Golds in Lockwood Majors with Tannoyista Spec 3 crossovers
    Cables/Mains: Mark Grant Black Series mains cables & 6-Way power bar
    Cables/IC's: Mark Grant HDX1 Pure Copper + Custom made Silver/Gold interconnects
    Mains Other: Tube Distinctions/Mark Grant 'The Power Works' Digital noise mains power filter TD2414-MG - Nick Gorham DC Blocker unit constructed by Mark Grant

  6. #396
    Join Date: Sep 2009

    Location: Derbyshire

    Posts: 7,346
    I'm Josie.

    Default

    Hi Dave.

    How is the DigiOne going?

    Could you give us a bit of an update?

    Cheers
    Jo 😁

    Sent from my 9001X using Tapatalk
    Preamplifier: Croft Epoch Elite - Dual external PSU & Upgrades
    Amplifier: Tube Distinctions Copper Amp No. 5 using KT150's
    Digital: Raspberry Pi & ALLO Piano DAC & KALI - IQAudio DAC with SBooster Linear BOBW PSU & Trio DP700 CDP
    Turntable: Thorens TD124 MkII - Schopper refurbished
    Tonearm: SME 3009 S2 None Improved - Audio Origami modified
    Cartridge: Ortofon SPU GT
    Speakers: 15" Tannoy Monitor Golds in Lockwood Majors with Tannoyista Spec 3 crossovers
    Cables/Mains: Mark Grant Black Series mains cables & 6-Way power bar
    Cables/IC's: Mark Grant HDX1 Pure Copper + Custom made Silver/Gold interconnects
    Mains Other: Tube Distinctions/Mark Grant 'The Power Works' Digital noise mains power filter TD2414-MG - Nick Gorham DC Blocker unit constructed by Mark Grant

  7. #397
    Join Date: Sep 2009

    Location: Leek, Staffordshire

    Posts: 150
    I'm Dave.

    Default

    It was all going well until my Young DAC decided to throw a wobbler about 2 hours ago - nothing plays through the DAC anymore - BNC/RCA/USB - nothing/nada/stuff all.

    The original DigiOne unfortunately was DOA but Andre organized a replacement which arrived early last week just ready for me to test after a short holiday.

    When the Young was working the DigiOne did seem to provide a wider soundstage and more 'dynamics' to the sound when compared to the HifiBerry Digi+ PRO. But I wanted to do some more listening/comparisons before I made any more detailed findings.

    But now - well I dunno. I need to check if the Young will come back to life - which I reckon it wont

    So I'm stuffed for reviewing the DigiOne - if anyone else wants to take over then I'll happily send it on for someone else but for the time being I can't do anything. Don't have a spare DAC
    Dave

    Currently listening to:

    Wilmslow Audio Gemini speakers with external crossovers | Temple Audio Bantam One | M2Tech Young DAC + MCRU Power supply | Inspire Quest TT | SqueezeBox Classic (Audiocomm Upgrade) | Reference Fidelity Interconnects

  8. #398
    Join Date: Sep 2011

    Location: Kilmarnock, Ayrshire, Scotland

    Posts: 294
    I'm stuart.

    Default

    Quote Originally Posted by Fai View Post
    I've been experiencing intermittent skipping during playback on the Kali piano 2.1 combo on rpi3. LAN cable connection.

    Skips happens when using both dietpi roon bridge and jriver to dlna renderer.

    Does anyone else experience it? It's beginning to get quite annoying when enjoying the flow of music.

    Regards
    Fai


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    I have just started using a Kali/Piano 2.1 and Rpi2 and I am having this same problem with skipping - it's very intermittent and it's only a fraction of a second but very annoying. Connected by LAN cable and I'm using piCorePlayer 3.11 audio version. ANyone know what the solution is?

  9. #399
    Join Date: Dec 2016

    Location: Willington, Beds, but France soon...

    Posts: 14
    I'm Paul.

    Default

    Quote Originally Posted by killie99 View Post
    ...piCorePlayer 3.11 audio version...

    First thing to do is update your PCP to 3.2, either 'normal', or 'Audio'. Seeing as you use a wired network connection, go for the 'Audio' version.

  10. #400
    Join Date: Oct 2016

    Location: Hampshire

    Posts: 139
    I'm Mel.

    Default

    Quote Originally Posted by killie99 View Post
    I have just started using a Kali/Piano 2.1 and Rpi2 and I am having this same problem with skipping - it's very intermittent and it's only a fraction of a second but very annoying. Connected by LAN cable and I'm using piCorePlayer 3.11 audio version. ANyone know what the solution is?
    I have had the same skipping problem ever since I got the Kalii/Piano 2.1 and despite trying all different settings in Moode I have never managed to clear it.

    Many hours of listening have shown the skipping is not consistent and not related to any track, file format or time playing - it all seems totally random.

    I have ruled out the music library and Moode as it causes no problems when I use an Audiophonics v3 card or HiFiBerry card.

    Its a shame as the combination sounds quite nice.

+ Reply to Thread
Page 40 of 45 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast



 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •